Living Rooms | TUNBRIDGE WELLS

This design all started with the curtains.   The client approached me for some curtains and blinds.  They could not decide whether they wanted to have the curtains outside the recess on their terrace doors, what to do with the dining area etc etc.   They were just moving into this completely renovated property and were starting completely afresh, with this room being a complete blank space.

They sent me a couple of photographs and a plan of the room and I came up with this design solution.  Curtains in the recess with a light filtering voile roller overlooking the terrace allows for a nice built-in unit along the back wall.   Curtains with a pelmet in the dining area (with a voile behind) balances and widens the narrow dining area.  Having single curtains with single stack-backs on both of these items releases much needed space – as well as drawing the eye.

The accent chair is shown in a velvet Azuri by Anthology , the dining chairs are in Arlo by Linwood , the drum pouffe/ table in Astraea by Linwood, cushions are the Andrew Martin/ Sophie Paterson Ostuni Canvas Fabric.

Location | Tunbridge Wells

Detail | Living Room Re-design

Designer | Georgina Paix

Colour & Texture Palette

  • Moodboard 93